În inima Pensiunii Ioana se ascunde o oază de liniște și frumusețe, sub forma unei grădini de vară ce pare desprinsă din paginile unei povești. Atunci când pășești în această oază, te vei simți instantaneu înconjurat de o atmosferă magică, unde agitația orașului este doar o amintire departe. Izolată de zgomotul străzii aglomerate, grădina noastră este un refugiu pentru suflet, un loc unde timpul pare să încetinească ritmul și să-ți ofere o pauză bine meritată.

Fiecare colțișor al grădinii noastre este îngrijit cu grijă și pasiune, transformând spațiul într-un rai verde în mijlocul agitației cotidiene. Plantele frumos înflorite și copacii înverziți îți oferă un spectacol vizual încântător în fiecare anotimp. La marginea grădinii, găsești terasa noastră primitoare, unde te poți așeza confortabil și să te bucuri de o cafea sau un ceai în aer liber. În grădina de vară găsești și un bar exterior elegant, unde poți savura o gamă largă de băuturi răcoritoare sau cocktailuri delicioase, pregătite cu grijă de către personalul nostru dedicat.

Fie că ești în căutarea unei conversații liniștite sau a unei seri pline de veselie, foisorul nostru este locul ideal pentru a crea amintiri de neuitat.

Contactați-ne pentru rezervări și întrebări suplimentare. 

echipa noastră vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat!